Începe curățenia de Paște cu aspiratorul fără sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În pragul sărbătorilor de Paște curățenia devine mai usoara, dar si mai linistita cu aspiratorul fără sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A – cel mai si lențios aspirator fără sac cu performanță 4A. Planifică, aspiră, relaxează-te! Și cumpără-l până la sfârșitul anului pentru a beneficia de garanția extinsă de 5 ani! Info la finalul articolului.

Performanță 4AAAA și silențiozitate de la Rowenta

O casă curată are nevoie de un aliat de nădejde – aspiratorul fără sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A este ușor de manevrat și te ajută să obții rezultate desăvârșite, indiferent dacă vorbim de covorul moale cu fir lung din camera copilului sau de parchetul lustruit din living.

De la ce vine 4AAAA? De la faptul ca produsul a obținut A pe linie la testele pentru obținerea etichetei energetice europene, performanță asociată cu o ergonomie îmbunătățită.

Uită de acele sesiuni de aspirare interminabile ce deranjau tot blocul. Silence Force Cyclonic 4A reprezintă soluția inovatoare pentru a mențineorice tip de suprafață curată, într-un timp scurt, dar mai ales în liniște deplină.

Covoare sau parchet?

Silence Force Cyclonic 4A este aspiratorul fără sac ce combină silențiozitatea extremă pentru mai mult confort și performanță de aspirare de ultimă generație. Datorită capului de aspirare P3WER GLIDE, cu 3 poziții (Intensiv, Universal și Parkett), poți obține rezultate impresionante pe orice suprafață.

Nivel de zgomor redus

Cu aspiratorul fără sac de la Rowenta te bucuri de un nivel de zgomot redus, de doar 67 decibeli, ca o discuție intimă la o cafea.

3 niveluri de filtrare

Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A dispune de o tehnologie ciclonică avansată ce reține praful aspirat fără efort. Astfel, acesta trece prin 3 niveluri de filtrare care asigură o separare extremă: mai mul tde 99.98% din praf este aspirat și reținut în recipientul special. Iar datorită sistemului de management al prafului, recipientul este golit simplu și ușor.

Service extins, dacă cumperi un Rowenta Silence Force până la sfârșitul anului 2018

Cumpără în perioada 1.03. – 31.12.2018 orice aspirator Rowenta Silence Force  sau X-Trem Power și beneficiezi pe lângă cei 2 ani de garanție internațională de încă 3 ani service extins, la înregistrarea produsului tău preferat pe rowenta.ro/garantie-extinsă.

Vezi și Aspiratorul cu funcţie pentru păr de animale Rowenta Compact Power™ Animal Care

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!