Arta decorarii mesei de Craciun – recomandari Chic Ville

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Decoratiunile in aceasta perioada au scopul de a inspira Craciunul in tot spatiul de care dispunem, iar noi venim in intampinarea acestora cu recomandari pentru diferite zone ale casei, de la bucatarie, masa, living&dining, pana la brad si idei de cadouri. Recomandarea noastra este ca fiecare client sa isi gaseasca stilul preferat, in functie de gust si de specificul casei sale, iar la noi cu siguranta va avea de unde sa aleaga.

Arta decorarii mesei de Craciun este la fel de veche ca si sarbatoare insasi, iar cum Craciunul este cea mai vesela sarbatoare, oamenii doresc sa-si amenajeze casa pentru a transmite un sentiment optimist. Noi le recomandam sa aiba in vedere si selectarea unor decoratiuni pentru aranjarea mesei de Craciun, acesta fiind locul principal in noaptea de Ajun.

O masa de Craciun trebuie sa aiba elemente de decor care sa inspire atmosfera de Sarbatori. Astfel, fetele de masa, naproanele, servetelele cu motiv de Craciun, precum si inele pentru acestea, vesela, suporturile de sare&piper, sfesnicele si coronitele nu ar trebui sa lipseasca de pe masa.

Se poate opta si pentru o fata de masa clasica, ce se poate utiliza la diferite ocazii, pentru a suplimenta decorurile.

Pot fi puse cu succes accesorii de brad in dreptul fiecarei farfurii, sau chiar pe farfurie, cu rol decorativ sau de mica atentie pentru oaspete. Acestea trebuie sa se asorteze cu celelalte decoruri de pe masa.

Craciun fericit si decorati cu dragoste!

ChicVille_ambiental1

ChicVille_ambiental2

[divider]

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.