Ariston a lansat noua gamă de boilere electrice Lydos ce permit o economie de energie de până la 50%

boilere electrice lydos ariston
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp
  • Noile încălzitoare asigură cu până la 16% mai multă apă caldă grație tehnologiei revoluționare WaterPlus;
  • Gama include primul boiler electric cu pompă de căldură Lydos Hybrid WiFi. 

Ariston Thermo România a lansat gama de boilere electrice Lydos, care îmbină tehnologia inovatoare cu soluțiile de conectivitate inteligentă pentru a garanta un confort sporit și un consum redus de energie.

Noua gamă este formată din cinci modele: Lydos R, Lydos Eco, Lydos Plus, Lydos WiFi și boilerul electric cu pompă de căldură Lydos Hybrid WiFi.

Boiler electric cu tehnologie hibridă

Ariston aduce în premieră pe piața locală boilerul electric cu tehnologie hibridă, Lydos Hybrid WiFi. Modelul este încadrat în clasa energetică A grație funcțiilor integrate i-Memory și Green Mode, care permit o economie de energie de până la 50% în comparație cu un produs din clasa energetică B. Când funcția Green Mode este activată, boilerul funcționează numai ca pompă de caldură: aerul din încăpere fiindfolosit la încălzirea apei din rezervor. Software-ul i-Memory învață obiceiurile de consum și alege cea mai convenabilă opțiune dintre energia electrică și energia regenerabilă a pompei de căldură, în funcție de necesarul de apă caldă. Boilerul oferă conectare integrată la WiFi și la aplicația Aqua Ariston Net.

Un atribut important al noii generații de echipamente de producere a apei calde menajere este eficiența energetică. La nivel european, aproximativ 15% din consumul anual de curent electric al unei familii este generat de boilerele electrice*. Acest procent poate fi redus la jumătate grație tehnologiei inovatoare care a fost integrată în boilerul Lydos Hybrid WiFi,” spune Cătălin Drăguleanu, country manager al Ariston Thermo România.

Funcții noi, pentru eficiență sporită cu 16%

De asemenea, noile încălzitoare asigură cu până la 16% mai multă apă caldă grație tehnologiei WaterPlus care menține apa rece în partea inferioară a rezervorului, reducând astfel amestecarea acesteia cu apa caldă acumulată.

Grație funcției Eco Evo, noile boilere memorează obiceiurile zilnice, pentru a furniza apă caldă doar atunci când consumatorul are nevoie.

În plus, funcțiile T-MAX și „Duș Pregătit” oferă utilizatorului posibilitatea de abeneficia mai rapid de cantitatea de apă caldă necesară pentru primul duș, precum și de a vizualiza pe ecran numărul de dușuri disponibile.

Boilerele Lydos își mențin performanțele în timp grație tehnologiei Titanshield. Mai exact, suprafața interioară a încălzitoarelor este prevăzută cu o dublă protecție împotriva coroziunii datorită proprietăților naturale ale titanului.

Aplicația Aqua Ariston Net – pentru control la distanță

Aplicația Aqua Ariston Net, disponibilă pe Google Play și App Store, permite conectarea la modelele LydosHybrid WiFi și Lydos WiFi de la distanță, oferind informații actualizate despre temperatura apei, rapoarte despre consumul energetic, dar și posibilitatea de programare săptămânală pentru a avea apă caldă pregătită în momentele optime.

Boilerele Lydos sunt construite în trei variante, cu volume de 50 de litri, 80 de litri și 100 de litri, produsele oferind garanție de până la șapte ani.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.