Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Arhitecții își pot prezenta proiectele în cadrul Architecture Conference&Expo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Arhitecții din România pot să se înscrie la expoziția de proiecte Hall of Fame, din cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo ce va avea loc în 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

Architecture Conference&Expo va reprezenta punctul de întâlnire pentru peste 250 de arhitecți și specialiști din domenii conexe care vor participa la dezbateri și prezentări susținute de speakeri de renume din țară și din străinătate.

În cadrul evenimentului, arhitecții vor avea posibilitatea de  a-și promova proiectele în cadrul expoziției Hall of Fame. ”Expoziția de proiecte din cadrul evenimentului are ca scop promovarea proiectelor arhitecturale a arhitecților prezenți la eveniment. Aceștia au posibilitatea pe de o parte, de a-și promova proiectele în rândul a peste 250 de arhitecți și a celor 20 de companii prezente, iar pe de altă parte de a comenta liber și deschis proiectele expuse”, a declarat Teodora Ola, PR Libero Events.

Pentru a-și expune proiectele în cadrul expoziției, arhitecții trebuie să se înscrie în prealabil pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro. Expoziția de proiecte Hall of Fame se axează pe promovarea proiectelor, de aceea nu va fi un concurs, nu va include un juriu și nu se vor oferi premii participanților la expoziție”, afirmă Teodora Ola, PR Libero Events.  Arhitecții beneficiază de intrare gratuită la eveniment, iar pentru restul participanților, biletul de intrare este în valoare de 99 euro.

[display-posts id=”8465, 8463″ image_size=”large” wrapper=”div” title=” ” wrapper_class=”articole-asemanatoare”]

Speakeri de renume participă la Architecture Conference&Expo

Arhitecții Bas ten Brinke (70F) din Amsterdam și Charles Phu (Office for Architectural Culture) din Londra vor împărtăși publicului inovațiile din domeniul arhitecturii alături de speakeri de renume precum: Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Simion Ștefan (Alukoenigstahl).

Evenimentul va include și o dezbatere pe tema Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare , la care vor participa arhitecții Șerban Țigănaș (Dico și Țigănaș), Guttmann Szabolcs Istvan (OAR Transilvania) și Șerban Sturdza (PRODID).

Pe lângă prezentări și dezbateri, în zona expozițională, arhitecții vor putea intra în contact direct cu furnizorii de servicii din peste 20 de companii de renume precum CENIT, Reynaers sau Alukoenigstahl.

Architecture_900_600

Architecture Conference&Expo este organizat de Libero Events.

Persoană de contact:

Mădălina Hodorog, Project Manager Libero Events

Tel: 0741 401 399/0364 110 371

Email: madalina@liberoevents.ro

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.