Aparatura

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

Aparatura este una dintre cele mai mari binefaceri ale ultimelor decenii, preluand sarcinile grele, repetitive si murdare si transformandu-le in timpi liber alaturi de familie.

Desigur, inca mai avem de curatat pardoseli si covoare, dar aparatura a transformat aceasta treaba intr-o sarcina simpla, aspirand si uneori stergand si spaland in cadrul aceleasi sesiuni de curatenie.

Spalatul, uscatul si calcatul rufelor este o incantare, de cand masinile se spalat cu nenumarate programe, uscatoarele electrice de rufe si fiarele si statiile de calcat reduc totul la cateva sarcini simple.

Pastrarea si gatitul alimentelor este mai usoara, mai sigura si mai sanatoase, cu ultimele generatii de aparate de refrigerat si congelat hrana. Cuptoarele pe gaz si electrice si plitele complexe de gatit au tranformat gatitul intr-o arta si poti gati ca un adevarat chef chiar la tine in bucatarie.

Această categorie este despre electrocasnice, centrale termice, aer condiționat si instalații. Orice îți poate face viața mai bună și mai frumoasă printr-o apăsare de buton.

Este despre lansări de produs, oferte, oportunități și noi utilizări, pe care te invitam sa le parcurgi.