Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Aparatul de aer condiţionat Beko BDIN 120 : confort controlabil de la distanţă

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În zilele caniculare sau în cele în care temperaturile coboară pe neaşteptate, ar fi de dorit să poţi seta condiţiile de ambient de acasă încă înainte de a intră pe uşă. Aparatul de aer condiţionat Beko BDIN 120 permite asta printr-o aplicaţie de telefon şi nişte conexiuni la internet de care dispui deja.

Uite cum: Aparatul de aer condiţionat este dotat cu un modul WiFi, care îi permite să se conecteze la reţeaua WiFi de acasă şi astfel poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil, de la distanţă. Trebuie doar să îţi instalezi aplicaţia dedicată pe telefon, compatibilă cu telefoane cu sistem de operare Android sau iOS şi apoi poţi controla aparatul de oriunde eşti.

E atât de simplu: setezi temperatura dorită când pleci de la birou şi te relaxezi în confortul casei tale de când intri pe uşă.

Zone Follow – confort exact unde este nevoie

Funcţia Zone Follow permite, prin intermediul unui senzor din telecomanda aerului condiţionat, detectarea automată a temperaturii din partea camerei în care te afli şi va ajustarea setărilor aparatului pentru a-ţi asigura temperatura optimă. Poţi seta inclusiv momentele în care aparatul să pornească sau să se oprească automat şi să te bucuri de un somn odihnitor pe timpul nopţii.

Curăţarea perfectă a aerului

Şi nu trebuie să îţi mai faci griji legat de calitatea aerului din casă, datorită generatorului de ioni negativi din interiorul aparatului, care sparge moleculele de aer în particule cu încărcare pozitivă şi negativă şi sterilizează praful şi moleculele bacteriene.

Reglarea umidităţii şi controlul bacteriilor şi mucegaiurilor

Nici nivelul crescut de umiditate din casă nu trebuie să te mai îngrijoreze, pentru că poţi activa funcţia de dezumidificare a aparatului condiţionat, separat de funcţia de răcire. Aparatul e dotat şi cu o funcţie specială SelfClean, care împiedică formarea bacteriilor şi a mucegaiului. După ce opreşti aparatul, fie din modul „răcire” sau „încălzire”, acesta va continuă să funcţioneze la o putere foarte mică, cât timp se evaporă apa de condens.

Funcţia de încălzire

Aparatul de aer condiţionat Beko BDIN 120 are şi funcţie de încălzire, ceea ce-ţi permite să menţii o temperatură plăcută în zilele răcoroase de toamna, fără să mai fie nevoie să porneşti centrala termică. Chiar şi în zilele geroase de iarnă te poţi baza pe aparatul de aer condiţionat Beko, întrucât acesta poate funcţiona în parametri optimi chiar şi la temperaturi exterioare de până la -15 grade.

Eficienţa energetică

Poţi avea toate acestea fără să te gândeşti la consumul ridicat de energie, întrucât aparatul de aer condiţionat Beko selectează automat modalitatea optimă de funcţionare, în funcţie de temperatura din interiorul camerei. Şi pentru a reduce consumul, aparatul răceşte sau încălzeşte treptat atmosfera, pentru a ajunge la temperatura ambientală selectată într-un interval de 2 ore.

Vezi aici cum alegi un aparat de aer condiţionat care să te ajute şi la încălzire.

Aparatul de aer condiţionat Beko BDIN 120 – Specificaţii tehnice

Conectivitate Wi-FiDa
Trepte ventilaţieSuper/H/M/L/Auto
Motor InverterDa
Clasa Energetică RăcireA++
Clasa Energetică ÎncălzireA+
Capacitate Răcire (Btu/h)11942
Capacitate Încălzire (Btu/h)10918
Capacitate Răcire(W)3500
Capacitate Încălzire(W)3200
Putere nominală la răcire (W)1060
Putere nominală la încălzire (W)1025
SEER (W/W)6.1
SCOP (W/W)4
Nivel zgomot unitate interioară (dBA)56
Nivel zgomot unitate exterioară (dBA)64
Volum debit aer (m3/h)600
Dezumidificare (lt/h)1.5
Dimensiune unitate interioară (LxlxA) cm90.3×21.8×27
Dimensiune unitate exterioară (LxlxA) cm71.5×48.2×24
Greutate unitate interioară(kg)9.7
Greutate unitate exterioară(kg)29

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.