Amenajarea unui apartament cu 2 camere. Concept amenajare: Irina Neacşu, pentru The Park Apartments

Amenajarea unui apartament cu 2 camere. Concept amenajare: Irina Neacşu, pentru The Park Apartments

Pentru a ilustra funcţionalităţile spaţiilor pe care le propun clienţilor, investitorii The Park au decis să apeleze la arhitecţi şi designeri de interior, din ideile cărora, ca şi client, te poţi inspira pentru amenajarea interiorului, sau le poţi contracta serviciile pentru a pune ideile în practică. Vedem în cele ce urmează propunerea arhitectului Irina Neacşu pentru amenajarea unui apartament cu 2 camere din complex.

Tema centrală a amenajării este romantismului, în culori discrete, naturale, nuanţată de la o încăpere la alta: dragostea ca dialog între om şi divinitate în dormitor, romantismul regăsit într-un bistro franţuzesc în bucătărie, firescul, diversitatea şi complexitatea relaţiilor interumane, regăsite în living.

Dormitorul
Dormitorul
amenajare_apartament_cu_2_camere_the_park4
Dormitorul
amenajare_apartament_cu_2_camere_the_park8
Bucataria
amenajare_apartament_cu_2_camere_the_park9
Bucataria
amenajare_apartament_cu_2_camere_the_park1
Living
amenajare_apartament_cu_2_camere_the_park2
Living

 

Apartamentul de 2 camere are 55 mp – suprafaţă utilă totală – organizată astfel:

schita_apartament_2_camere
În complex, mai există apartamente amenajate de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică şi Diana Roşu, Irina Pogonaru, Dizainăr, Igloo, KXL, Nuca Studio, Mura (Ileana Răducanu de la Elle Decoration şi Andreea Mureşan), Elis Popescu sau Adela Pârvu.

Este pentru prima dată când un proiect rezidenţial colaborează cu un număr atât de mare de artişti români. Fiecare amenajare conţine, în plus, sute de obiecte de design originale create de artişti români. Clienţii au fost foarte încântaţi de aceste aceste idei. Mulţi au ales chiar să lucreze cu o parte dintre arhitecţii sau designerii parteneri pentru amenajarea propriilor apartamente din ansamblu. Alţi clienţi au ales doar să se inspire din aceste idei.

amenajare_apartament_cu_2_camere_the_park6
The Park – terase parter

Comunitatea formată în The Park Apartments a fost concomitent sursă de inspiraţie şi partener în dezvoltarea complexului. Pentru că s-au adaptat la nevoile clienţilor, au reuşit să-i cunoască, şi au avut inspiraţia să-i asculte, cei de la Hanner se pot mândri acum cu „nişte clienţi deosebiţi care pun preţ pe relaţii. Avem chiar grupuri de prieteni sau colegi de muncă mutaţi în complex.” – reprezentant Hanner.

Tot un rezultat al cunoaşterii clienţilor sunt şi:

  • spaţiul privat de joacă supravegheat 24 de ore din 24 cu ajutorul unor camere care pot fi accesate de pe telefonul mobil.
  • Grădina urbană dintre blocuri, terasele generoase de la parter, pista de alergare şi locul de joacă în aer liber pentru copii
  • Apartamentul de două camere devenit „Clubul Rezidenţilor”, care va putea fi folosit cu programare de fiecare dintre locatari fie pentru organizarea unor evenimente speciale, întâlniri de business sau de cei care lucrează de acasă.
spatiu verde
The Parc – spatiul verde

Sursa: Hanner Group

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.