Amenajare in verde si albastru – bucatarie si loc de luat masa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Conceptul amenajarii a fost dictat de dimensiunile relativ mici ale camerelor (in special cea unde se serveste masa) – in total 36 mp. Pentru  a mentine o distanta care sa permita circulatia intre mese si scaune, s-a asezat mobilierul intr-un unghi care sa ofere o suprafata mai mare a meselor si posibilitatea de a instala mai multe scaune.

Aranjarea in unghi, pe diagonala incaperii, este accentuata de benzile albe care se transforma in mese si care se transmit si pe podea si pereti pentru a lumina spatiul. Luminile din tavan urmaresc si ele aceste benzi, albul meselor si scaunelor reflectand lumina necesara intr-o astfel de incapere, fara lumina naturala.

Albastrul utilizat pentru partea de jos a incaperii este culoarea brandului Metropolitan Life, iar verdele deschis este o culoare odihnitoare, placuta, care completeaza perfect albastrul intens.

Albul a fost dictat de nevoia de lumina, si pentru ca accentueaza si mediaza in acelasi timp cele doua culori de baza.

met1

met2

met3

met4

met5

Bucataria pastreaza conceptul si coloritul, dar s-a renuntat la diagonale in favoarea gridului care scoate in evidenta si fereastra de pe latura ingusta.

met7

met8

Materialele folosite pentru mobilier: bucatarie: PAL melaminat cu fronturi de MDF vopsit lucios, mese dinning : Set mese in constructie rigida,din blaturi PAL termorezistent, alb lucios,integral, cu grosime vizibila maxim 60mm, cu structura metalica si muchii abs.

Proiect Arhitectural, design, montaj, furnizare mobilier:  Nowy Styl

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!