Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Amenajare apartament de 50 mp

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Traiul intr-un apartament mic nu este simplu, mai ales cand familia se mareste, dar ceea ce il poate simplifica semnificativ tine de modul de abordare: piese de mobilier versatile si usoare in loc de piese masive, usi culisante in loc de usi fixe, cat mai multa lumina naturala si culori vesele in loc de draperii inchise si spatii monocrome, spatii deschise in loc de camarute inchise.

Amenajarea aceastui apartament de 50 mp foloseste la maxim spatiul disponibil, adaptandu-l perfect, in acelasi timp, viitoarei familii cu bebelus.

Canapea modulara in living

Canapeaua gri din living este modulara, asa ca se poate adapta ausor vizitei unor prieteni, sederii peste noapte a unei rude, sau nevoii de a se cuibari a viitoarei mamici. Masuta colorata din fata ei este si ea versatila, fiind defapt un mini-dulapior cu rafturi si tavi pentru servirea micilor tratatii. Oglinda de pe peretele opus este si usa unui spatiu de depozitare si amplifica lumina naturala provenita indirect prin bucatarie si prin peretele partial de sticla al dormitorului matrimonial. Schema de culori folosita la piesele de baza – pereti, canapea, dusumele – permite oricand un refresh al designului prin simpla adaugare a unor perne colorate, a unui covor traditional, sau a unor tablouri.

apartament_50_mp_living1

apartament_50_mp_living4apartament_50_mp_living3

apartament_50_mp_living2

Bucatarie compacta

In continuarea livingului se afla bucataria compacta, cu spatiul de lucru limitat la un singur perete si locul sa luat masa informal: masa cu design minimalist este acompaniat de scaunele de diferite culori si marimi si se deschide in balconul locuintei. Tabla neagra este un „must” in decorarea bucatariilor moderne, iar dulapurile inchise pastreaza linia discreta a restului amenajarii.

apartament_50_mp_bucatarie2

apartament_50_mp_bucatarie1

apartament_50_mp_bucatarie3

apartament_50_mp_Loc_de_luat_masaapartament_50_mp_living5

Hol ingust, dar plin de personalitate

Holul de intrare in apartament este ingust, dar chiar si asa lasa loc personalizarii: peretii sunt placati cu caramida aparenta, iar dulapurile inguste suspendate sustin o mica parte dintre suvenirurile familiei. Holul are la un capat baia apartamentului si accesul in camera copilului, iar la celalalt se afla livingul.

apartament_50_mp_hol1

apartament_50_mp_hol2

Planul apartamentuluiapartament_50_mp_planSursa: Natalia Tsetsulina
Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.