Alteas One-noua centrală termică Ariston din gama One, controlabilă prin telefonul mobil

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Alteas One este noua centrală termică Ariston de clasa energetică A+, controlabilă integral prin intermediul dispozitivelor mobile. Alături de Genus One și Clas One formează noua serie de centrale termice One, caracterizată prin design inovator și performanțe ridicate.

Alteas One: look high-tech, clasă energetică A+ și conectivitate WiFi

Noua centrală termică Ariston Alteas One oferă un control facil și intuitiv asupra funcțiilor sale. Poate fi conectată direct la rețeaua WiFi, cu ajutorul aplicației Ariston Net și a accesoriului de termoreglare Cube, care vine inclus în pachetul centralei. Astfel, poate fi controlată ușor de pe orice dispozitiv mobil. Controlul centralei și ajustarea funcționării sale după nevoile de consum ale familiei, alături de tehnologia în condensare perfecționată de Ariston, încadrează centrala Alteas One în clasa energetică A+.

Controlul prin WiFi aduce noile centrale termice Ariston în era personalizării 100% și a clienților informați și permanent conectați la lumea înconjurătoare prin intermediul dispozitivelor lor mobile.

Concret, conectarea prin WiFi îți permite să ajustezi ora de pornire a centralei și temperatura ambientală funcție de programul tău și condițiile meteo, să o închizi, dacă cumva doreai să faci acest lucru înainte de a pleca de acasă și ai uitat, sau să o deschizi din timp, dacă te întorci dintr-o călătorie mai lungă.

Nici designul centralei nu este de neglijat: imaginea sa glossy, cu ecran high-tech, se încadrează perfect în spațiile luminoase, moderne, ale zilelor noastre, alături de mobilier și aparatură cu aspect minimalist. Iar când centrala termică trebuie montată în spațiul de zi, aspectul contează destul de mult!

Design glossy, potrivit pentru interioarele moderne

Gama One este răspunsul Ariston la cerințele pieței actuale  

“Piața locală de central termice este tot mai mult dominată de ȋnlocuirea echipamentelor de ȋncălzire. Dacă la prima achiziție clienții sunt interesați cu precădere de detalii precum silențiozitate sau ȋncălzirea rapidă a apei calde menajere, ȋn cazul ȋnlocuirii, conectivitatea, reducerea consumului și serviciile post-vȃnzare sunt principalele criterii de cumpărare. În ultimii 5 ani, piața de ȋnlocuire a centralelor termice a crescut treptat, ajungȃnd la aproximativ 35% din totalul vȃnzărilor”. – Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Noii clienți sunt mai puțin preocupați de costurile inițiale de achiziție și mai mult de perioada de amortizare a investiției, preferȃnd să investească ȋntr-un produs mai scump, dar cu o perioadă mai lungă de viață și un consum redus, ce asigură facturi mai mici, dar care îi aduce și confort sporit.

Gama One – produse intuitive cu eficiență ridicată

Cele trei modele din gama One dispun de puteri de 24-30-35 KW, un design elegant și o performanță ce asigură reducerea substanțială a consumului de gaz. Noua gamă răspunde cerințelor pieței cu privire la confort, durabilitate, eficiență și conectivitate. Ȋn plus, cele trei modele dispun de funcții inteligente care oferă un consum scăzut și performanțe ridicate. Printre acestea se numără funcțiile de AUTODIAGNOZĂ, CONFORT și AUTO.

Alteas One, Genus One și Clas One oferă și un sistem de control al aprinderii ce poate auto-detecta tipul de gaz și debitul acestuia, oferind încălzire constantă, control avansat și performanțe în orice condiții, dar și un nou schimbător de căldură, XtraTech, patentat Ariston, realizat din oțel-inox, conceput pentru a garanta un grad ridicat de anduranță pe întreaga sa durată de viață.

Garanție extinsă

Un alt element pe care Ariston pune accent este garanția produselor. Astfel, noile modele One oferă garanție de până la 7 ani, cea mai mare din categoria sa, conferind astfel siguranța și confortul de care clientul are nevoie pentru o perioadă îndelungată.

Gama One se află în oferta de produse a Berluni, companie specializată în serivicii de comercializare, distribuire, montare și instalare a oricărui tip de sistem de încălzire, precum și consultanță pe toată perioada garanției.

Ariston Gama One, garantii extinse

Sursă informații și imagini: Ariston România.


 

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!