Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

ALED Privecy Plus, foaia de sticlă care oferă lumină şi intimitate printr-o atingere de buton

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

ALED Privecy Plus este foaia de sticlă ce îşi schimbă funcţia şi aparenţa de la transparenţă absolută, la intimitate totală printr-o singură atingere de buton. De la claritatea normală a sticlei poate trece instantaneu la opacitate totală când se aprind LED-urile încorporate, fie zi, fie noapte. Sistemul de iluminat este programabil funcţie de ciclurile zi-noapte, nevoia de lumină caldă sau rece şi controlabil prin buton, aplicaţie pe mobil, Bluetoooth sau WLAN.

ALED este inovaţia companiei vieneze Lightglass şi a fost aleasă câştigătoare la Red Dot Award 2017 la categoria Materiale de construcţii – sisteme şi produse pentru vitraje.

Ferestrele cu tehnologia ALED oferă intimitate şi lumină artificială de calitatea luminii naturale chiar şi în întuneric total şi se pot folosi în orice arie a vieţii publice sau private: ferestre şi uşi, faţade, uşi de lift, spitale, pot fi înglobate în ziduri despărţitoare, vitrine, etc. ALED poate fi combinată cu toate tipurile de sticlă, inclusiv cu sticlă antiefracţie.

 

 

Materiale folosite: sticlă termorezistentă şi LED-uri încorporate în foaia de sticlă.

Produsul este oferit în format standard, alb strălucitor: ALED. În varianta ALED DAYLIGHT se poate schimba temperatura culorii de la 2700 până la 7000 Kelvin, funcţie de intensitatea luminii din încăpere. Astfel, tipul de lumină de care avem nevoie în fiecare moment al zilei ar putea fi emis nu doar de lustră, lampa de birou sau aplicele din dormitor, ci şi de uşa sau geamul ferestrei, oferind în acelaşi timp şi intimitate, precum cea mai densă jaluzea.

Foile de sticlă sunt disponibile de la dimensiuni de 150X100 mm, până la 3000×1600 mm şi sunt garantate pentru 50.000 de ore de funcţionare. ALED poate fi produsă în diferite forme geometrice şi formate speciale şi este perfect compatibilă cu materialele de construcţie convenţionale.

Pentru mai multe informaţii: Lightglass

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.