Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Acoperis din panouri faltuite, simplu de montat datorita sistemului click

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Metalul are ceva magic: este suficient de puternic pentru a traversa cele mai late rauri si a se inalta sute de metri deasupra solului si totusi suficient de usor pentru a acoperi cladiri. Este rigid si totusi atat de flexibil incat poate fi modelat in sindrile. Este atat de rezistent incat trece peste generatii si totusi poate fi reciclat in cateva ore si transformat in alte si alte obiecte utile. Indiferent unde este folosit in constructii, garanteaza durabilitate cu ingrijiri minime.

Nu este de mirare deci ca acoperisurile metalice sunt printre cele mai cautate tipuri de invelitori si nici ca foaia metalica este suficient de rezistenta si interesanta din punct de vedere estetic pentru a fi folosita inclusiv la placarea de fatade, de exemplu.

Vedeti aici proiecte de case acoperite cu invelitori din tabla faltuita: O casa mica pentru o familie tanara, Casa din gabioane, O casa pasiva de 60 mp, O casuta mica, buna pentru a petrece vara la gradina.

Tabla faltuita este o optiune traditionala pentru acoperisurile caselor, iar pana de curand, singura solutie era faltuirea pe santier.

Panourile faltuite gata pentru montaj ofera aceeasi satisfactie estetica si rezistenta ca si tabla faltuita pe loc, si in plus aduc o mare simplitate si usurinta la montare, cu sistemul click de imbinare a placilor.

Sistemul este la fel de simplu de montat precum o arata

Placile se imbina cu usurinta doar prin suprapunerea click, fara scule si abilitati tehnice speciale. Este produs 100% romanesc, al companiei Depaco, a aparut pe piata anul acesta (este produs in fabrica Depaco de la Bacoi) si se gaseste pe piata sub denumirea Wetterbest Click.

Este recomandat pentru invelirea structurilor de acoperisuri cu o panta de minim 14 grade si se poate monta pe majoritatea formelor de acoperis.

Wetterbest Click1 Wetterbest Click2 Wetterbest Click3

Permite montarea de diverse echipamente si accesorii, cum ar fi ferestre de mansarda, sisteme de ventilatie, panouri solare si sisteme de acces.

Este potrivit pentru orice tip de constructie: locuinte permanente, case de vacanta, cladiri publice, lucrari de renovare – atat timp cat este potrivit din punct de vedere arhitectural.

Dincolo de estetica si simplitatea montajului, trebuie mentionate materialele de calitate, greutatea redusa si rezistenta sporita.

Panourile Wetterbest Click sunt confectionate din otel zincat, vopsit la cald, in tehnologie multistrat, intr-o gama variata de culori si cu o foarte buna protectie anticoroziva, si reprezinta o varianta accesibila la acoperisul din panouri faltuite in mod traditional.

Pentru detalii vezi site-ul: Wetterbest.

 

Wetterbest Click_casa

 

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.