Acces protejat in garaj cu ajutorul cititorului de amprenta

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp
MCA Grup, cel mai important producator de usi de garaj din zona Balcanilor, aduce in Romania cititorul de amprente produs de Sommer Germania, care permite actionarea usilor de garaj si a portilor pentru curte. Accesul se poate face cu o simpla atingere cu degetul a cititorului de amprente, cu conditia ca utilizatorii sa fie inregistrati in prealabil (pana la 80 de posibili utilizatori). O imagine desprinsa parca din filme, dar acum la indemana oricui.
MCA_cititor_1MCA_cititor_2

Beneficii

Iata doar cateva dintre avantajele pe care le ofera instalarea unui astfel de dispozitiv:

•    Siguranta – permite accesul numai persoanelor autorizate
•    Elimina riscuri precum cel al pierderii cheilor
•    Un plus de confort
•    Poate fi actionat de mai multi utilizatori fara cheie dupa inregistrarea acestora in sistem
•    In cazul unui numar mare de utilizatori se diminueaza costurile cu telecomenzile

Sistemul Biometric de acces pentru usi de garaj si automatizari echipate cu receptoare de 868 Mhz poate fi utilizat in combinatii cu telecomenzi si alte modalitati de acces Sommer. Unitatea de control este formata dintr-un display, un led verde, un led rosu, un led galben si o zona de scanare a amprentei (vezi foto mai jos). Capacitatea maxima de stocare a cititorului este de 80 de utilizatori si 9 administratori (cei care pot gestiona inregistrarile).
MCA_cititor_3

Instalare

Cititorul de amprentepoate fi montat la maximum 50 de metri de usa functioneaza pe o frecventa de 868 Mhz, pe patru canale. Mai exact, poate fi setat sa deschida pana la patru usi sau porti, iar daca se doreste comanda separata, se inregistreaza cate o amprenta diferita pentru fiecare usa in parte. Dimensiunile dispozitivului sunt de 14,9 X 6,9 x 4,5 cm.

Instalarea se face in loc ferit de soare si protejat impotriva conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, e important de stiut ca pentru siguranta, cititorul de amprenta este dotat cu un master PIN care trebuie pastrat in cu grija.

Cititorul de amprente poate fi testat in showroom-ul MCA de langa Bucuresti, Soseaua Giurgiului nr. 33 A, si are un pret de catalog de 224 de euro plus TVA.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Magazin Sporulcasei.ro:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter si primesti 1 ebook gratuit si 5% reducere la prima achizitie din magazin.sporulcasei.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!