Acces protejat in garaj cu ajutorul cititorului de amprenta - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Acces protejat in garaj cu ajutorul cititorului de amprenta - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Acces protejat in garaj cu ajutorul cititorului de amprenta

   MCA Grup, cel mai important producator de usi de garaj din zona Balcanilor, aduce in Romania cititorul de amprente produs de Sommer Germania, care permite actionarea usilor de garaj si a portilor pentru curte. Accesul se poate face cu o simpla atingere cu degetul a cititorului de amprente, cu conditia ca utilizatorii sa fie inregistrati in prealabil (pana la 80 de posibili utilizatori). O imagine desprinsa parca din filme, dar acum la indemana oricui.MCA_cititor_1Beneficii. Iata doar cateva dintre avantajele pe care le ofera instalarea unui astfel de dispozitiv:
•    Siguranta – permite accesul numai persoanelor autorizate
•    Elimina riscuri precum cel al pierderii cheilor
•    Un plus de confort
•    Poate fi actionat de mai multi utilizatori fara cheie dupa inregistrarea acestora in sistem
•    In cazul unui numar mare de utilizatori se diminueaza costurile cu telecomenzileMCA_cititor_2Sistemul Biometric de acces pentru usi de garaj si automatizari echipate cu receptoare de 868 Mhz poate fi utilizat in combinatii cu telecomenzi si alte modalitati de acces Sommer.Unitatea de control este formata dintr-un display, un led verde, un led rosu, un led galben si o zona de scanare a amprentei (vezi foto mai jos).Capacitatea maxima de stocare a cititorului este de 80 de utilizatori si 9 administratori (cei care pot gestiona inregistrarile).

Dispozitivul poate fi montat la maximum 50 de metri de usa functioneaza pe o frecventa de 868 Mhz, pe patru canale. Mai exact, poate fi setat sa deschida pana la patru usi sau porti, iar daca se doreste comanda separata, se inregistreaza cate o amprenta diferita pentru fiecare usa in parte. Dimensiunile dispozitivului sunt de 14,9 X 6,9 x 4,5 cm.MCA_cititor_3

 

Instalarea se face in loc ferit de soare si protejat impotriva conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, e important de stiut ca pentru siguranta, cititorul de amprenta este dotat cu un master PIN care trebuie pastrat in cu grija.

Cititorul de amprente poate fi testat in showroom-ul rel=”nofollow”>MCA de langa Bucuresti, Soseaua Giurgiului nr. 33 A, si are un pret de catalog de 224 de euro plus TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *