Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

6 birouri spectaculoase pentru copii

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Există birouri colorate, din diverse materiale, ajustabile și cu scaune și dulăpioare asortate, care se pot instala rapid în orice cameră – le poți viualiza pe toate aici – dar cele mai spectaculoase sunt în continuare birourile personalizate 100%, perfect încadrate în cameră. Aceasta din cauza faptului ca spațiul este optimizat 100%, toate culorile și texturile sunt asortate și totul este creat pe măsura și personalitatea copilului.

Principalul dezavantaj al unei camere construite pe comandă pare să fie neadaptarea la nevoile de creștere ale copilului, dar designerii găsesc soluții si pentru aceste probleme.

Să vedem 6 birouri spectaculoase pentru copii.

Birou fix, dar ajustabil pe înălțime

Aceste apartament este amenajat pentru a valorifica orice colț de spațiu și pentru a reflecta pasiunile proprietarilor, iar camera copilului (bebeluș la data amenajării), reflectă același spirit.

Designerii au realizat pe comandă un birou interesant și haios, ajustabil pe înălţime, care să poată fi folosit de toţi membrii familiei indiferent de vârstă şi necesităţi. Acesta este aşezat pe un perete de accent îmbrăcât în pluta şi este format din câteva piese şi blaturi de lemn, susţinute de curele din piele, iar înălțimea polițelor se reglează cu ajutorul unor pin-uri.

Arată exact atât de bine pe cât sună:

Birou simplu într-o zonă multifuncțională a casei

Zona centrală a casei este o scară impresionanta care slujeşte, împreună cu spaţiul din imediata apropiere, drept scară de acces, bibliotecă pe ambele părţi, birou de lucru şi tobogan. În plus, se deschide spre alte spaţii comune ale casei: living, loc de joacă, podul multifuncţional, sala de cinema.

2 birouri simple în 2 dormitoare pe măsură

În această casă, de doar 6 metri lățime, dormitoarele copiilor se află în partea din spate a clădirii, cu o baie între ele și au amândouă ferestre mari pe colț.

Simple și eficiente, cele 2 dormitoare sunt centrate pe personalitățile copiilor și pe funcțiile de bază ale camerelor: odihnă și studiu sau odihnă și joacă. 

Un birou obișnuit, într-o casă neobișnuită

O bunică și o nepoată care locuiesc împreună au stiluri de viață foarte diferite, iar proiectantul s-a străduit să-i ofere fiecăreia ceea ce are nevoie. Astfel s-a construit o cameră în cameră, iar acesteia i-au dat funcții foarte diferite, pe fiecare latură, atât pe interior cât și pe exterior. Interiorul este dormitor, dar ușile culisante îl pot deschide oricând către restul camerei, dând impresia de spațiu mai mare. Exteriorul este concomitent birou, scară, bibliotecă și loc de joacă. 

Simplu, în stil scandinav

Simplu, curat și inconfundabil, stilul scandinav își pune amprenta și pe biroul din camera copilului: nimic prea mult, nimic prea puțin, aproape plictisitor de alb, cu excepția acelor note de culoare pline de îndrăzneală.

Aici e locul pentru învățat! Nu este nici un dubiu asupra mesajului transmis de această imagine:

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.