Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

4 semne care arată că nu mai vrei să stai cu chirie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Încă nu ai făcut pasul să ai casa ta, însă te gândești tot mai mult la cum ar fi un spațiu al tău, de care să te bucuri. Un apartament mai mare pe care să îl aranjezi așa cum îți dorești este cel mai probabil pe lista ta. Dacă au început să apara tot mai des semne precum cele de mai jos, înseamnă că te simți din ce în ce mai pregătit să faci pasul schimbării și să nu mai stai cu chirie în favoarea propriului apartament.

Cercetezi pe internet prețurile apartamentelor

Dacă seara după job stai pe internet și te uiți ce apartamente de vânzare sunt și ce prețuri au, este un pas important. S-a întâmplat ca dimineața în drum spre serviciu să cauți apartamentul mult râvnit? Felicitări, înseamnă că îți dorești cu ardoare să scapi de chirie. Site-urile dedicate cu anunțuri de vânzări apartamente, indiferent de orașul în care te afli, te vor ajuta să îți creezi o imagine clară asupra prețurilor, facilitând o alegere în timp scurt cu privire la viitoarea ta locuință.

Un apartament amenajat frumos in culori neutre, cu accente violet. Proiectul intreg aici.

Ai început să economisești

Dacă nu mai mănânci la fel de des în oras, începi să pui bani in contul de economii, te gândești de două ori înaintea unei noi achiziții, înseamnă că te mobilizezi ușor, ușor pentru planuri mărețe și acesta este unu lucru minunat. Foarte important când vine vorba de achiziția unui apartament, este să ții cont de cheltuielile suplimentare cu notarul sau renovarea. Asigură-te că ai un buget separat de cel al prețului apartamentului în sine!

Sursa imagine: pixabay.

Ești atent la finisaje când intri într-un spațiu nou

Ți s-a întâmplat să intri într-o locuință nouă sau spațiu de birouri și să analizezi pardoseala, să te uiti la tipul de parchet? Mergi în călătorii de afaceri şi te surprinzi admirând micul colţ de citit din cameră? Înseamnă că involuntar ai început să analizezi ce se află pe piață în materie de finisaje pentru a fi pregatit atunci când va sosi momentul să alegi pentru casa ta. Modele variate de faianta și gresie, obiecte sanitare diverse te vor surprinde, vei vedea ca ți se pun la dispoziție forme și culori care pot îndeplini chiar și cele mai exigente gusturi.

Inspiratie: livingul unui hotel amenajat intr-o fosta capela. Proiectul intreg aici.

Visezi la obiecte decorative pentru viitoarea ta casă

Ai vazut un covoraș de baie care ți-a plăcut sau un corp de iluminat, dar ai oftat și te-ai gândit că nu are rost să investești pentru că acum stai cu chirie? Într-o zi vei alege tot ce îți place pentru că te vei muta la casa ta, iar acea zi nu este foarte departe dacă gândurile tale au început să meargă deja în această direcție. Obiectele decorative dau viață într-o casă, iar tu știi lucrul acesta și probabil ai deja în minte cam ce ți-ai dori să cumperi la momentul mult așteptat.

O casa in stil traditional si culori neutre, inviorata de covorul si decoratiunile verzi -proiectul intreg aici.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.