Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Design atemporal si respect pentru mediu, integrate in case prefabricate: sistemul P.A.T.H.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

PATH este o noua linie de case la cheie, care combina minunat designul atemporal, tehnologia inalta, confortul si respectful pentru mediul inconjurator intr-o singura solutie spectaculoasa.

Fiecare dintre cele 34 de modele de case din gama PATH se distinge prin designul atemporal al lui Philippe Starck. Si totusi, modul de aranjare a spatiilor interioare este decizia fiecarui client, pentru ca PATH ofera o gama mare de combinatii intre: suprafata locuibila, numar de camere, tipuri de pardoseli, tipuri de deschidere spre exterior, astfel incat rezultatul final sa se potriveasca stilului dvs de viata.

Clientii pot alege intre diferite tipuri de fatada, tipuri de camera si finisaje interioare, tipuri de placi ceramice pentru baie ai multe alte finisaje care sa va personalizeze casa PATH. Profitati de oferta generoase de echipamente de producere a energiei regenerabile: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, pompe de caldura. Dumneavoastra alegeti amenajarile si doratile care va caracterizeaza, iar producatorul are grija sa va construiasca casa rapid si bine si sa va oferte garantii extinse.

Prefabricate = rapid, ecologic si eficient, prefabricatul devine icneptul cu incetul solutia optima de constructii pentru noi si copiii nostri.

Accesibil = casele frumoase, de calitate inalta, eficiente si functionale, nu mai sunt privilegiul catorva alesi. Casele PATH sunt accesibile acum oricui apreciaza semnatura unui arhitect si designer de top.

Tehnologie = fiecare faza a ciclului de viata al unei case PATH – design inteligent, alegerea materialelor de constructie cu grija pentru mediu, integrarea de surse de energie eficiente si utilizarea sistemului de prefabricate – a fost conceputa si este pusa in opera cu ce mai mare consideratie pentru normele de mediu de astazi si de maine.

Homes (Case) = viziune arhitecturala a lui Philippe Starck si designul atemporal al lucrarilor sunt integrate cu grija in fiecare detaliu, finisaj si in dotarile caselor PATH.

Site-ul http://www.starckwithriko.com/ va invita sa va bucurati de toate acestea si sa va creati propriul sanctuar in stilul in care visati.

starck1

starck2
_________________
Despre proiectul PATH
Dupa ani de cercetare si devoltare, Philippe Starck si compania slovena Riko Haus, au lansat in iulie 2013, linia de Case prefabricate PATH. Mai mult de 30 de modele de case, toate purtand semnatura inconfundabila a lui Stark, sunt oferite publicului larg prin intermediul site-ului http://www.starckwithriko.com/ si a retelei de distribuitori.

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.