3 lucruri de care să ții cont când îți amenajezi casa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Procesul de renovare și amenajare necesită timp, cercetare și atenție la detalii. Rezultatul trebuie să fie unul de înaltă calitate pentru că este vorba de confortul căminului tău. În plus, rezultatul va rămâne pe termen lung. Dacă bugetul este pregătit, ai găsit echipa de meșteri (de preferat sa fie recomandată de cineva), te-ai și inspirat de pe internet despre cum ai putea să îți așezi mobila în casă, înseamnă că nu vrei să îți scape niciun detaliu. Citește și recomandările de mai jos.

Covor PVC

Foarte probabil nu ai luat în considerare aceasta opțiune. Dar ce este covorul PVC și cum te poate ajuta? Are ca destinație de cele mai multe ori spațiile sanitare, birourile, școlile, datorită proprietăților pe care le deține, este antibacterian și extrem de ușor de curățat.

Vei întreba ce legătura are covorul PVC cu casa ta. Sub forma de role sau dale, covorul PVC îl găsești sub diferite modele. Ține cont că este ușor de instalat. Odată cu trecerea timpului îl vei iubi din ce în ce mai mult pentru că îți va fi simplu să îl cureți. Nu se pătează și nu se zgârie. În plus, covorul PVC are un finisaj anti-alunecare, astfel încât îl poți lua în considerare pentru baie. Înainte de a te grăbi să cumperi gresie, ține cont de covorul PVC care este un produs de calitate pentru pardoseala ta.

Sursa imagine: vinylflooringfaq.com

 

 

Centrala termică

Confortul casei tale este strâns legat de ceea ce înseamnă temperatura încăperii și apa caldă care să ți se furnizeze instant, cu un debit considerabil. Cu siguranță nu vrei să rămâi fără apă caldă atunci când ai mai mare nevoie de ea sau să îți fie frig datorită unei schimbări bruște a vremii. Când ai și copii, tot ce inseamna confort termic este mai mult decât important. În plus, noile modele de centrale termice îți asigură un consum redus, așadar facturi mai mici și o economie sigură pe termen lung. Daca ești în plin proces de renovare, alege acum să instalezi centrala termică, pentru a nu face peste ani un disconfort în casă. Calculează-ți din nou bugetul, analizează și găsește o soluție pentru această investiție.

Sursa imagine: Ariston Thermo

Mobilier modular

Indiferent de spațiul pe care îl ai de mobilat, bucătărie sau dormitor, indiferent de cât de mare sau mică este camera, mobilierul modular este ideal pentru a construi un spațiu unitar și funcțional, potrivit nevoilor tale. Vei vedea că și prețurile sunt avantajoase, în plus, dacă vrei să rezolvi amenajarea unui spațiu cu nu foarte mulți metri pătrați, atunci aceasta este soluția.

Mai precis, dacă amenajarea bucătăriei ți se pare un pic mai dificilă decât restul camerelor, mobila de bucătărie modulară vei vedea ca îți permite să devii creativ, să alcătuiești un spatiu practic, eficient. O compoziție standard a unei bucătării poate așadar cuprinde o mască de chiuvetă, un corp cu o ușă, unul cu 4 sertare, un corp cu 2 uși și poliță, tu decizi cum să le îmbini astfel încât să se potrivească mănușă încăperii tale. O să-ți placă să îți iei rolul creativ în serios pentru o amenajare practică a casei tale.

Mobilier modular de bucatarie: cumperi numarul necesar de corpuri gata construite, pe care le asamblezi cum doresti. Sursa imagine: https://kalenda.ro/

 

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!