12 modele de tapet inspiraţionale şi tot atâtea motive să ţi le doreşti

12 modele de tapet inspiraţionale şi tot atâtea motive să ţi le doreşti

Texturat, lucios, color, alb-negru sau sepia, desen sau imagine, pe tot peretele sau doar în nişa ta preferată, aproape orice modele de tapet ai alege schimbi imediat, complet şi dramatic aerul oricari încăperi.

Nu e o soluţie uşor de pus în practică şi nici la fel de ieftină că vopseaua lavabilă, dar poate avea efecte minunate asupra încăperii şi a stării tale de spirit, poate transmite un mesaj sau pur şi simplu ilustrează într-un mod inspiraţional activitatea sau hobbyul tău curent.

Ghid de montare a tapetului AICI.
Testează ideea de tapet

Dacă problema montajului te depăşeşte, încredinţeaz-o unui profesionist, dar mai întâi testează dacă îţi place sau nu ideea de tapet şi alege modelul potrivit scopului tău.

Am găsit sugestii de testare în băi de serviciu, în holuri interioare, sau în colţul cu biroul de acasă. Ideea  este să nu tapetezi toate camera dacă nu eşti foarte sigur pe alegerea ta. Încearcă pe o porţiune mică şi trăieşte cu el: agaţă lucruri peste, curăţă-l, vezi ce se întâmplă dacă stă în spatele cărţilor, dacă se decolorează la soare şi orice altceva îţi mai trece prin minte.

O colecţie minunată de modele de tapet inspiraţionale

Cât despre noi, am găsit o colecţie minunată de modele de tapet inspirate din evoluţia omenirii şi pentru că sunt frumoase şi au nişte modele neobişnuite şi inspiraţionale, le listăm mai jos a le vezi şi tu.

Este un tapet realizat pe material neţesut, din fibre naturale, tipărit digital cu cerneluri ecologice şi este uşor de montat pe orice tip de perete interior. Cernelurile folosite pentru imprimare sunt certificate conform standardelor Nordic Swan pentru managementul mediului, sunt inodore, cu un grad ridicat de durabilitate, toate reziduurile fiind eliminate în mod responsabil.

Seba’s Ark

Jucăuş, fără repetiţii obositoare, îndeamnă la explorare şi aducere aminte: o lecţie de zoologie de clasa a şasea, arheologie, genetică, sau toate la un loc?

Seba’s Ark – disponibil online aici

seba-ark

The Great Show Blue 

Showrile de altă dată: live, riscante, dar colorate şi fascinante, o lume misterioasă şi inaccesibilă decât prin intermediul scenei sau al desenatorilor suficient de norocoşi să fie primiţi în spatele cortinei.

The Great Show – disponibil online aici

the-great-show-blue

 

Man on the Moon

Un pas mic pentru om, un pas uriaş pentru omenire. Un moment marcant în evoluţia noastră, în mod misterios nerepetat de atunci. Dacă eşti pasionat de călătoriile în spaţiu, marchează şi tu momentul într-un mod inedit.

Man on the Moon – disponibil online aici.

moonwalker

 

Louvre

Centrul puterii administrative a monarhiei franceze, chiar şi după ce Ludovic al XIV-lea şi-a mutat sediul la Versailles, Louvre este astăzi unul dintre cele mai mari şi mai bogate muzee din lume, un adevărat centru al culturii universale.

Louvre – disponibil online aici

louvre-blue

 

Colosseum

Simbol al priceperii inginerilor romani şi al puterii Imperiului, o bijuterie arhitectonică şi organizatorică, Colosseumul putea găzdui între 50.000 şi 80.000 spectatori. Ca idee de mărime, stadionul Camp Nou, al FC Barcelona, poate găzdui 99.354 spectatori.

Colosseum – disponibil online aici

colloseum

 

Hot-air

Balonul cu aer cald – unul dintre mijloacele prin care omul învinge, temporar, gravitaţia.

Hot air – disponibi online aici

hot-air

 

Orologerie

Măsurarea timpului – între încercarea de a-l înţelege şi stăpâni şi arta pură.

Orologerie – disponibil online aici

horlogerie-anthracite_1

 

Chinese floral

Frumuseţea şi fineţea mătăsurilor chinezeşti ne-a  marcat interioarele, moda şi au creat culoare comerciale şi culturale pe care au migrat dintr-un capăt în altul al lumii: oameni, cunoştinţe, cultură, artă, obiceiuri.

Chinese Floral – disponibil online aici

chinese-floral_1

 

Spanish Tile

Spania înseamnă pasiune în toate formele: culori, forme voluptoase, dansuri senzuale, mâncare bună,  interioare opulente, bogaţii fără seamăn. Toate prinse măiastru în desenul senzual al acestui tapet voi colorat.

Spanish Tile – disponibil online aici.

spanish-tile_1

 

Tapiserie florală

Tapiseriile viu colorate sunt strămoşii tapetului, aşa că se cuvenea să li se aducă un omagiu şi prin această colecţie.

Tapiserie florala – disponibil online aici

floral-tapestry

Moustache and lips – pur şi  simplu chic

Moustache and lips – disponibil online aici

moustache-and-lips

 

Fructe şi plante exotice, pentru un colţ tropical

Fructe si plante tropicale aici

ananas_1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.