11 moduri în care poţi folosi piatra naturală în amenajarea apartamentului

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Foarte frumoase aceste combinaţii de piatră naturală în amenajarea apartamentului concept al Piatraonline.ro! Dacă până acum piatra naturală ţi s-a părut o idee nepotrivită pentru amenajarea apartamentului tău, parcuge imaginile şi explicaţiile de mai jos, pentru a vedea cât este de adaptabilă, uşor de pus în operă şi cât de multe soluţii există pentru fiecare tip de piatră, sau pentru fiecare încăpere din casa ta.

Piatra naturală este adusă mai aproape de locuibil iar ideile devin soluţii! Apartamentul concept din incinta showroom-ului Piatraonline a fost creat cu gândul la alegerile tale: vezi cum arată marmura, granitul, onixul sau travertinul în living, dormitor, bucătărie sau pe o piesă de mobilier. Urmează linkurile din text şi poţi face şi o estimare de buget.

Livingul: granit şi marmură hexagon

Livingul este dominat de şemineu şi canapea – un spaţiu destinat prin excelenţă relaxării – dar în acest caz, mai există un element de decor care fură ochiul: peretele decorat cu marmură Cleopatra hexagon polisată.

Şemineul este placat cu blaturi din granit extra blue, care îşi schimbă culoare în funcţie de intensitatea luminii de la negru cu inflexiuni gri până la albastru închis şi albastru cu sclipiri de smarald, şi plăci de marmură Kavala sandblasted.

piatra-naturala-apartament-concept8
Marmura hexagonala pe peretele din stanga
piatra-naturala-apartament-concept6
Semineu placat cu marmura si granit Extra Blue

Bucătăria: căldura travertinului şi eleganţa marmurei negre

Amenajarea bucătăriei nu are nimic spectaculos, în afară de alegerile placărilor. Este o amenajare simplă, deschisă, fără aparate si dispuneri sofisticate, dar perfectă pentru a scoate în evidenţă alegerile făcute la nivel de piatră naturală.

Iar dacă mobilierul placat integral cu piatră naturală nu este pe gustul tău, atunci poate că te tentează protecţia anti-stropire din lastre de travertin Peach cross cut, ale cărui nuanţe aurii-roşcate aduc căldură în spaţiul intim, prin excelenţă familial, care este bucătăria.

În această amenajare căldura travertinului este cea care permite o abordare atât de elegantă în placarea mobilierului cum este marmură Nero Marquina, potrivită pentru a fi admirată din locul de luat masa, dar şi din living.

piatra-naturala-apartament-concept10
Protectie antistropire din travertin Peach, mobilier placat cu marmura Nero Marquina

Baia: un regal de piatră naturală

Baia este un regal de piatră naturală: fiecare zonă este decorată altfel, pentru a scoate în evidenţă atât rezistenţa pietrei naturale în mediul umed, cât şi multitudinea de opţiuni pe care o avem pentru această încăpere.

Peretele duşului este acoperit cu mozaic din travertin classic sugar, iar peretele din dreapta este placat cu lastre din travertin Peach vein cut. În extrema dreaptă şi în prim plan se văd placarea cu marmură Marron Emperador bizotată şi cele 2 lavoare din travertin roşu.

piatra-naturala-apartament-concept3
De la stanga la dreapta: mozaic din travertin clasic sugar, lastre din travertin Peach, lavoare din travertin rosu.
piatra-naturala-apartament-concept4
De la stanga la dreapta: mozaic din travertin clasic Sugar, lastre din travertin Peach, marmura Marron Emperador, lavoare din travertin rosu.

Dormitorul: onix ca mierea sau marmură demnă de o regină?

Dormitorul are şi el 2 opţiuni spectaculoase. Peretele de la căpătâiul patului este placat cu o piatră semipretioasa: onix honey, care reflectă lumina în moduri uluitoare. Peretele lateral este placat cu marmură Cleopatra – un material fin, cu îmbinări de nuanţe şi venaturi sofisticate, demne de numele purtat.

piatra-naturala-apartament-concept1
Perete din Onyx Honey
piatra-naturala-apartament-concept2
Marmura Cleopatra vs Onyx Honey.

Pentru unitate cromatică, pardoseala întregului apartament este placată cu Marmură Tundra Grey de 60x60x1.3 cm.

piatra-naturala-apartament-concept9
Piatra naturală în amenajarea apartamentului: pardoseala din marmura.

Imagini si produse: Piatraonline.ro.

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!