Izolatia pardoselii apartamentului, cu numai 150 euro - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Izolatia pardoselii apartamentului, cu numai 150 euro - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Izolatia pardoselii apartamentului, cu numai 150 euro

Ursa_izolatie_pardoseala2

URSA TSP este un produs care ofera modalitatea ideala de elimina zgomotele transmise prin pardoseala si de a creste confortul termic prin izolarea fata de eventualele spatii reci de sub apartamentul nostru, sau din subsol.

Ursa_TSP

Pardoseala ramane calda

Placile de vata de sticla se monteaza sub sapa clasica si ofera avantaje de ordin termic. Daca apartamentul de la etajul inferior nu este incalzit pe timp de iarna, sau daca o parte din apartament, prin constructie, este deasupra intrarii in bloc sau iesit in afara fata de cel de dedesupt, atunci pardoseala proprie pierde caldura şi ramane rece. Insa daca sub pardoseala avem un strat izolant de placi URSA TSP, atunci confortul termic este asigurat.

Placile de vata URSA TPS absorb zgomotele

Un strat de placi de URSA TSP are capacitatea de a estompa zgomotele care pleaca din pardoseala, rasuna in propria incapere si se transmit prin placile de beton in casele vecinilor. Asta pentru ca URSA TSP este o placa de vata de sticla de mare densitate care are proprietatea de a absorbi zgomotele.

Teste de laborator independente au aratat ca placile URSA TSP pot elimina in cea mai mare parte zgomotele la impact in pardoseala. Produsul trebuie montat corect, fara praf sau mizerie de alta natura. Soluţia de la URSA este deci eleganta si facila la montaj şi se poate folosi in cazul pardoselilor de tot felul.

Costul unei astfel de izolaţii este de aproximativ 2,5 euro pe metrul patrat. Deci, la un apartament de 50 de metri patrati costul confortului este infim: 120 de euro.

Vata minerala URSA pentru izolatia pardoselii se monteaza astfel:

Izolatia pardoselii apartamentului – varianta simpla

Ursa_izolatie_pardoseala2

Izolatia pardoselii apartamentului – varianta cu incalzire prin pardoseala

Ursa_izolatie_pardoseala1

Straturile evidentiate in imaginile de mai sus:

1. Placa beton
2. Izolatie vata URSA (galben)
3. Folie
4. Şapa autonivelanta (care la alegerea proprietarului poate avea si fier beton si incalzire prin pardoseala)
5. Parchet sau gresie

6 comentarii

 1. Buna ziua.
  Stau la parter in bloc, am izolat la subsol cu polistiren de 4 cm., pe luna ian. 2017 am platit avind centrala pe gaz metan 625 lei.daca as face aceasta izolatie ar scadea factura sau nu ?

  • Buna ziua

   Revenim in curand cu un raspuns punctual la intrebarea dvs. Intre timp, va rog sa vedeti si solutiile de aici:
   http://sporulcasei.ro/intrebare/o-metoda-de-izola-termic-pardoseala-unui-apartament-la-parter/

  • buna ziua!
   raspunsul scurt este nu.
   raspunsul detaliat este ca ar trebui sa verificati daca blocul are izolatie exterioara, pentru ca daca NU o are inseamna ca izolatia dvs din subsol este cam inutila. dealtfel, la grosimea de 4 cm oricum este cam inutila, este cam cum ati iesi pe viscol cu un tricou. chiar daca ar fi din lana, tot tricou ar fi…
   asadar, izolati exteriorul, si apoi izolati subsolul cu minim 15-20 cm, daca doriti reducerea facturi intr-un mod semnificativ.
   izolatia noastra este extrem de eficienta la izolatiile acustice, si intr-adevar ajuta si la cele termice, dar nu exista produse care sa le faca pe toate.
   succes!
   URSA

 2. Va rog frumos , vreau sa stiu cum pot izola un parter de bloc , doar bucataria, cu incalzire , ce implica , se plateste mai mult la incalzire iarna , cat se poate inalta ca sa se inchida usa ….! Merita ??? Daca platesc mai mult la incalzire , cu cat ar trebui sa platesc aproximativ , repet doar pt bucatarie ? Daca o voi face iar centrala porneste de trei ori pe zi , gresia va ramane calduta cat de cat ??? Dv-stra daca a-ti fi in locul meu ce a-ti face , cum a-ti proceda ? Va rog frumos ! Astept email’ul ! Respectele mele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *